Begin Opnieuw

Met 'Terugzetten':

- worden alle ingevoerde gegevens in het configuratiescherm gewist.
- wordt het laatst geüploade lay-out-bestand op onze server gewist.
- wordt de previewafbeelding verwijderd.
Begin Opnieuw   Annuleren